A virgin at the Castle

A trecut vremea prințeselor neprihănite care își așteaptă prințul în turn. A venit vremea neprihănitei care se vrea Prințesa Mâlului și merge pentru prima oară la Electric Castle. Ce? E de-abia a șasea ediție, puteam să mai aștept până la deceniul aniversar, dar nu am mai avut răbdare. So, am scris la Castel să îmi anunț venirea, mi-am asigurat șaretă cu sute de cai până la poartă și mi-am luat pelerina roială de ploaie.

Stau la tot festivalul și mi-am făcut lista de evenimente de neratat.

În fiecare zi de festival sunt show-uri realizate de Circul Metropolitan București în colaborare cu Cirque du Soleil. Mă duc la Reveria ca să văd acrobații în ploaie. Hope not:)

Pe 19 merg la Elrow Party pentru că oamenii aștia fac super petreceri și abia aștept să văd ce au pregătit pentru Electric.

O să merg să catch the wave:))) transformat în torent de ploaie la The Beach. Sunt acolo tot felul de surfing boards și nisip. Să vedem cum rezistă în ploaie. 🙂

Nu o să pierd London Grammar nici dacă se inundă castelul. În rest, aflați că biletele de o zi costă acum pest 40 de euro, nu mai e loc în camping, dar în aceste condiții meteo nici nu ne-am dori.

Eu o să iau bus dus-întors că am fost smart să îmi iau cazare, dar nu smart enough să o iau în sat. :))

Pregătiți-vă de muson și de party. Sincron.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *