Ce ai lua cu tine dacă ai ajunge pe o insulă?

În nici un caz un prieten enervant🙂 Cu siguranță bună dispoziție și mult chef de party pentru că nu e orice insulă și o să stau și 5 zile. Multă cremă de protecție și chef de dans pentru că ele merg mână în mână, picior în picior.

Treaba e așa. Ai 5 zile de festival în mijlocul Dunării, spre bulgari. Locul e safe, testat și para-testat pentru că e a 6-a oară când merg oamenii aștia să se distreze acolo pe fundal de muzică electronică. Also doar azi mai poți lua bilete la 45 de euro, de mâine se fac 55 so hurry up!

Cum nu poți să stai toată ziua la concert, deși line up-ul e de nota 10 (peste 40 de DJ și artiști internaționali și-au confirmat prezența la festival), organizatorii au pregătit niște super activări. Îți place Stand Up Paddle? Well, there’s your chance. Poți învăța sau practica direct pe Dunăre. Instructorii și salvamarii sunt acolo și în caz că vrei să faci caiac-canoe sau wakeboard.

Când ai chef de activități pe uscat, poți încerca spectacolele de teatru-labirint, un spectacol în care nu stai degeaba pentru că e interactiv și are la bază experiența ta personală.

Sigur că noapte poți să admiri și ploia de stele cu vizionare directă fix din cortul tău. Au comandat-o special.  

3 Smoked Olives Island Festival e un festival electro-eco, asta înseamnă că alcoolul pe care îl consumi ascultând musica preferată vine în pahare fără paie.

Sigur ai observat trendul ăsta prin barurile îm care mergi. Din cauză că festivalurile de muzică generează o cantitate importantă de deșeuri de plastic, începând de anul acesta, organizatorii au renunțat la paie iar tacâmurile vor fi produse din material biodegradabile.

Mai e o lună până la festival. Zi-mi ce iei cu tine pe insulă și hai să ne întâlnim acolo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *