Hibridul nu merge a la long

V-ați uitat în ultima vreme pe anunțurile de joburi? Eu o fac constant și nu încetez să mă minunez de cerințele din job description.

  1. Vrem un copy, care să facă și niște social-media – că doar tot texte sunt- să răspundă la comentarii pe Facebook și evident, un plus ar fi să știe și niște design.

2. Vrem un strateg care să gândească tot de la A la Z și după aia. ca să nu mai plătim noi și promoter, ce ar fi să și implementeze propria campanie?

3. Vrem un intern care să ne facă și cafea, să ne ia hainele de la curățătorie și să aibă grijă să avem și bilete la meciul din weekend.

Bă, băieți, dar nu mai bine vă luați voi un robot? Sau vă temeți că Inteligența Artificială se va revolta după toate sarcinile care depășesc nu domeniul de competență, ci jobul pe care il aveți în contract.

Next time când vine șeful tău la tine să te pună să faci ceva ce nu are legătură cu treaba pentru care ești angajat, evident că il poți ajuta. Ai însă grijă. Sunt rare cazurile în care nu va începe să abuzeze. Și va fi mult mai greu să spui ulterior nu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *