Evenimente free la care poți merge joia asta

Serată cu scrisori, Cărturești 19:30 – 21:30

Marius Chivu, Nora Iuga, Răzvan Exarhu, Gianina Corondan, Cătălin Ștefănescu, Ioana Pârvulescu, Alex Tocilescu și Genevieve Fieraru se întîlnesc joi, 24 mai, ora 19.30, în grădina Librăriei Cărturești Verona, să citească scrisori de dragoste ale scriitorilor români. Celebre, secrete, interzise, platonice, pătimașe, împărtășite, nefericite, iubirile lor ne lasă să privim pe furiș în dormitorul literaturii române.

Rooftop Cinema: Summer is Back

După un maraton de lectură parcă merge unul de filme. Le poți vedea for free la Deschis Gastrobar unde  te asteaptă o călătorie cu filme la înălţime. Have fun la scurtmetraje!

Degustare de vin cu 5 medaliate de la Via Viticola Sarica Niculițel

Ca în fiecare joi, FOX Wineshop face degustare de vinuri. De data asta e rândul celor de la Sarica Niculițel să ne introducă în tainele cramei lor, așa că au pregătit 5 vinuri medaliate la concursuri internaționale, pe care sunt pregătiți să le prezinte. Participarea la degustare e free, singura condiție este să trimiteți pe Facebook un mesaj privat în care să vă aratați intenția.

Bucharest Business Club

De 3 luni a intrat în peisajul bucureștean un nou organizator de networking. Bucharest Business Club este un club al antreprenorilor care își propune să găsească afaceri fresh și să îi ajute pe oameni să creeze legături. Ce e mișto e că nu percepe o taxă de participare. Singura condiție de access este să fi fost recomandat de un membru. Singura condiție prin care rămâi este să recomanzi la rândul tău antreprenori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *