Castrare pe model Berceni

Sa spunem ca aveti un motanel dragut nevoie mare. Sa spunem ca nu va doriti sa va imputa casa si nici sa va apara cu odraslele feline la usa. Aveti o singura solutie. Trebuie sa il privati de cojones.

Asa se face ca am ajuns cu viitorul ex-motan la un cabinet veterinar din minunatul cartier Berceni, de n-as mai sta in el!

Cu miorlaiturile aferente, Alex a fost supus la cea mai oribila experienta a vietii. Caracter puternic, nu s-a dat batut de prima anestezie, nici de a doua si nici macar de a treia.

Motaind a fost crucificat pe masa de operatie. Labele imobilizate cu tifon alb i se intindeau in cele patru zari. Impreuna am suferit – el trauma vietii lui, eu socul vietii mele.

“Stiti cum se epileaza motanul ?” a intrebat doctorita, diafan. Orice om normal s-ar fi gandit, ca si mine, la o lama.

Wrong. Epilarea zonei vizate se face in Berceni cu un instrument in carne si oase. Mana. Cucoana s-a pus pe jumulit. Eu am ramas stupefiata. Pisica deja nu mai simtea nimic.

De mentionat ca nu a costat 5 lei operatia, ci putin peste 100. Ca sa nu insinuati ca as fi dus pisica la un muncitor de la abator, aflat in pauza lui de masa.

La restul operatiei nu am asistat.  Aveti grija unde duceti pisica la castrat! Evitati Berceniul!

9 comments
 1. […] This post was mentioned on Twitter by andreea, andreea. andreea said: sa nu duceti animale la castrat in Berceni http://ow.ly/3eSKX […]

 2. Du-te tu! Si noi am dus la castrat azi motanelul. Si pe el l-a jumulit. Cred ca asa se face…Unde anume in Berceni ai fost? Ca si noi tot prin zona am fost

  1. undeva langa scoala de politie. M-am mai calmat dupa ce am auzit ca asa se practica 🙂 oricum metoda mi se pare rupta din inchizitie:D

 3. Unii medici vet, spun medici, folosesc aparat de ras… motanul meu asa a ramas fara blana pe burta…
  Cojones-urile i le-am lasat… altfel privam cartierul de bunatate de material genetic.

  1. cojones de motan nu mai sunt la mine in casa:))

 4. Vad ca esti stapana de pisic sau pisici asa ca as vrea sa-ti dau un sfat: cauta un cabinet veterinar de incredere si mergi macar o data pe an cu pisicile la analize(de sange si urina-f importsnt pt. motani). Pisica mea Veve a murit de ciroza, la o saptamana dupa ce a inceput sa aiba simptome. Daca ne-ar fi dus mintea sa mergem cu ea la analize periodic am fi descoperit ca e ceva cu ficatul ei, dar cum a parut mereu sanatoasa…Acum am ramas doar cu regretele. As vrea ca alti stapani de pisici sa nu repete greseala mea. Trebuie sa ai grija si cu plantele de apartament, unele sunt foarte toxice.

  Din experienta mea cabinete veterinare de incredere ar fi Ortovet si Blue Vets.

 5. Multumesc, Oana. II duc pe ai mei la analize si control periodic. Imi pare rau pentru Veve 🙁 Ai acum alta pisica?

  1. Am un motan, sper ca el ne va tine companie mult timp de acum inainte.

 6. M-a amuzat stupefactia ta legata de jumulit dar aceasta este tehnica de pregatire. Este esential sa nu existe fir de par ce poate contamina plaga si duce la infectii. Parul de pe scrot la motan este foarte fin si nu exista nici un fel de probleme la si dupa jumulire, tunsul sau rasul nu sunt recomandate din mai multe motive.
  Legat de stoicismul motanului de a rezista la anestezie aceasta a fost prost facuta sau nu cunosti etapele anesteziei care poate cuprinde una, doua sau chiar trei administrari de substante diferite. Operatia ar trebui sa dureze 10-15 minute iar preturile difera si pot ajunge exagerate daca te tenteaza zone mai centrale. In strainatate ai fi dat undeva in jur de 150-200 euro pt asta.

  PS: A compara pretul unei interventii chirurgicale cu cel al unei sticle de suc la 2 litri este exagerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *